Kupada ilk raunt

Timsah, ligde berabere kaldığı Gençlerbirliği’yle bu kez kozlarını son 16 turu ilk maçında paylaşıyor. 19 Mayıs Stadı’ndaki randevu 18.30 başlayacak. 

Kupada ilk raunt

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında bugün Gençlerbirliği’nin konuğu oluyor. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda 18.30’da başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek. Rakibiyle cumartasi günü Süper Lig’in 17.haftasında Büyükşehir Belediye Stadı’nda karşı karşıya gelen ve 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar, Başkentte istediği sonucu alarak rövanşa umutlu çıkmak istiyor. 

BATALLA VE STANCU YOK

Timsah’ta Teknik Direktör Paul Le Guen’in izin verdiği Pablo Martin Batalla ve Bogdan Stancu bugünkü 90 dakikada forma giymeyecek. Fransız teknik adamın bugün ideale yakın bir 11 sahaya sürmesi bekleniyor. Stancu’nun yerine forvette Kubilay’ın, Batalla’nın yokluğunda ise orta alanda Furkan Soyalp’in görev alacağı tahmin ediliyor. Ligde düşme hattında bulunan Gençlerbirliği’nin ise sahaya yedekler çıkması bekleniyor. 

A SPOR CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X