Kupada kura günü

Bursaspor ile birlikte İnegölspor’un 3.Turdaki rakipleri bugün saat 14.00’te belli olacak.

Kupada kura günü

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kura çekimi bugün yapılacak ve Bursaspor ile birlikte İnegölspor’un da rakipleri belirlenecek. Türkiye Futbol Federasyonu’nun Beykoz Riva’daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilecek kura çekimi saat 14.00’te başlayacak. Türkiye Kupası’nda 3. turda Spor Toto Süper Lig’den 10, TFF 1. Lig’den 12, Spor Toto 2. Lig’den 21, Spor Toto 3. Lig’den 10 ve Bölgesel Amatör Lig’den 1 takım olmak üzere 54 takım gruplara kalmak için mücadele edecek. Ligler sıralamasına göre belirlenecek 27 seri başı takım diğer 27 takımla eşleşecek.

27 TAKIM GRUPLARA

Bu turda geçen sezon Spor Toto Süper Lig’i 6 ile 10. sıra arasında bitiren Galatasaray, Kasımpaşa, Akhisar Belediye, Antalyaspor ve Gençlerbirliği takımları da yer alacak. Tek maç eleme usulüne göre 25, 26 ve 27 Ekim’de yapılacak üçüncü tur maçları sonucunda 27 takım grup aşamasına kalacak. Geçen sezon Süper Lig’i ilk 5’te tamamlayan Beşiktaş, Fenerbahçe, Konyaspor, Başakşehir ve Osmanlıspor’un da doğrudan katılımıyla 32 ekip, grup aşamasında mücadele etme hakkı kazanacak.

14.00 ATV-A Spor/Canlı

KİMLER KATILACAK?

Bursaspor, Trabzonspor, Gaziantepspor, Kayserispor, Ç.Rizespor, Balıkesirspor, Elazığspor, Şanlıurfaspor, Bandırmaspor, Boluspor, Ümraniyespor, Samsunspor, Yeni Malatyaspor, Denizlispor, Sivasspor, Büyükşehir Gaziantepspor, Göztepe, Ofspor, Afjet Afyonspor, Sancaktepe Belediyespor, 24 Erzincanspor, Aydınspor 1923, Dersimspor, Yomraspor, Yeni Amasyaspor, Elaziz Belediyespor, Bucaspor, Gümüşhanespor, Fethiyespor, Düzyurtspor, Amed Sportif Faaliyetler, Menemen Belediyespor, Tuzlaspor, Keçiörengücü, Sarıyer, Kocaeli Birlikspor, Kırklarelispor, Fatih Karagümrük, Nazilli Belediyespor, Konya Anadolu Selçukspor, İnegölspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Kahramanmaraşspor, Pendikspor, Darıca Gençlerbirliği, Çorum Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, BUGSAŞ Spor, Kızılcabölükspor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X