Kupada rövanş günü

İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol takımı, Süper Kupa rövanş maçında bugün Halkbank’a konuk olacak. Bursa ekibi, ilk maçta rakibine 3-0 mağlup olmuştu.

Kupada rövanş günü

Voleybolda, Erkekler ve Bayanlar Süper Kupa organizasyonunun çeyrek final 2. maçları, birisi dışında bu hafta yapılacak. 

Erkekler ve bayanlarda sekizer takımın mücadele ettiği çeyrek finalde, erkeklerdeki Bursa temsilcisi İnegöl Belediyespor, rövanş maçına bugün çıkacak. 

Bayanlarda Büyükşehir belediyespor ise Fenerbahçe ile yapacağı rövanş maçını rakibinin erteleme maçı nedeniyle 18 Mart’ta oyayacak.

ZORLU MAÇ 18.00’DE

Erkeklerde bugün başlayacak rövanş mücadelelerinde İnegöl belediyespor Halkbank’la karşı karşıya gelecek. 

İnegöl’de oynanan ilk maçta rakibine 3-0 mağlup olan Bursa ekibi, rövanşı bugün saat 18.00’de Ankara TVF Başkent Spor Salonu’nda oynayacak. 

İkinci maçların ardından puan üstünlüğü bulunan takım dörtlü finale yükselecek. Puan eşitliği durumunda tur atlayan takım, 2. maçın hemen ardından, 15 sayı üzerinden oynanacak altın set ile belirlenecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X