Kupada rövanş günü

Kadınlarda Nilüfer Belediyespor ve Büyükşehir Belediyespor ile erkeklerde İnegöl Belediyespor bugün Kupa Voley’de rakiplerini safdışı bırakabilmek için sahaya çıkacak.

Kupada rövanş günü

Voleybol Federasyonu tarafından bu yıl Kupa Voley adıyla düzenlenen Türkiye Kupası’nda Bursa ekipleri rakipleriyle rövanş maçlarını bugün oynayacak.

Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor ve Büyükşehir Belediyespor ile Efeler Ligi’ndeki temsilcimiz İnegöl Belediyespor, bugün tur için sahaya çıkacak.

Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayan ancak Kupa Voley’deki ilk maçında deplasmanda İdmanocağı’nı 3-1’le geçen Nilüfer Belediyespor, Trabzon temsilcisiyle bugün saat 15.00’te Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaşacak.

FİNAL İÇİN BÜYÜK MÜCADELE

Çanakkale Belediyespor’a deplasmanda 3-1’le boyun eğen Büyükşehir Belediyespor ise rakibini kupada saf dışı bırakabilmek için Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda saat 17.00’de sahaya çıkacak.

Tokat’ta oynadığı maçta Belediye Plevne’yi 3-2’yle geçmeyi başaran İnegöl Belediyespor ise rakibiyle bugün evinde karşı karşıya gelecek.

İnegöl Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Karşılaşmalar sonunda tur atlayan ekipler adını final etabına yazdıracak. Erkeklerde final etabı 10-12 Ocak tarihleri arasında Balıkesir, kadınlarda ise 15-17 Ocak tarihleri arasında Ankara’da oynanacak. Final etabı sonunda şampiyon olan ekipler CEV Kupası’na katılma hakkı kazanacak.

Nasıl tur atlarlar?

Nilüfer Belediyespor’a tur için her türlü galibiyet veya 3-2’lik yenilgi yetecek. Yeşil mavi beyazlılar, maçı 3-0 yada 3-1 kaybederse final etabına katılacak ekip 15 sayılık altın sette belli olacak. Büyükşehir Belediyespor bugünkü maçta 3-0 yada 3-1’lik galibiyete ulaşırsa 15 sayılık altın set tur atlayan ekibi belirleyecek. Diğer sonuçlarda Bursa ekibi kupaya veda edecek. İnegöl Belediyespor ise tur atlayabilmek için rakibini 3-0 yada 3-1 yenmek zorunda. 3-2’lik yenilgide tur atlayan ekip 15 sayılık altın sette belli olurken, Tokat temsilcisinin 3-0 yada 3-1’lik galibiyetinde konuk ekip final etabına yükselecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X