Kupada şov başlıyor

Basketbolda FIAT Türkiye Kupası maçları bugün Bursa’da start alacak.

Kupada şov başlıyor

Bursa’da organize edilecek FIAT Türkiye Kupası’nda start bugün verilecek. Tofaş Nilüfer Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek maçlar sonunda kupa sahibi bulacak. 

Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray, Banvit, Darüşşafaka, Pınar Karşıyaka, Büyükçekmece ve Trabzonspor’un mücadele edeceği organizasyonda ilk maçlar bugün oynanacak.

21 Şubat’ta şampiyonun belli olacağı FIAT Türkiye kupası’nda ilk gün saat 17.00’de Fenerbahçe-Büyükçekmece, saat 20.00’de ise P.Karşıyaka-Anadolu Efes maçları oynanacak. 

Yarın saat 16.00’da Darüşşafaka-Trabzonspor, saat 19.00’da ise G.Saray-Banvit maçlarının oynanacağı organizasyonda karşılaşmaları kazanan ekipler, cuma günü finale kalabilmek için karşı karşıya gelecek. 

Kupanın şampiyonu ise pazar günü yapılacak final maçında belli olacak. Tüm karşılaşmaların TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacağı FIAT Türkiye Kupası’nda program şu şekilde:

BUGÜN

17.00    Fenerbahçe-Büyükçekmece

20.00    P.Karşıyaka-A.Efes

YARIN

16.00    Darüşşafaka-Trabzon

19.00    G.Saray-Banvit

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X