Kupaya göz koydular

Macaristan’dan yarıfinal vizesiyle dönen altın raketler, bu kez şampiyonluğu istiyor. Budaorsi 2i Club’ı geçerek ETTU CUP’ta yarıfinale yükselen Büyükşehir Belediyespor’un kadın masatenisi takımı, Bursa’ya yine büyük bir sevinç yaşattı.

Kupaya göz koydular

Bu sezon Masa Tenisi Süper Ligi’nde ilkyarıyı namağlup lider tamamlayan hem Türkiye Kupası hem de Avrupa Kupası’nı müzesine götürmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyespor, ETTU Cupğ’ta yoluna emin adımlarla ilerliyor. Çeyrek finalde Macar rakibi Budaorsi 2i Sport Club’ı geçen altın raketler, Bursa’ya yarıfinal vizesi alarak döndü. 

GELMEK İSTEMEDİLER

Rakip takımın son zamanlarda ülkemizde yaşanan olayları bahane ederek Türkiye’ye gelmek istememesi nedeniyle 2 müsabaka da Macaristan’da oynanırken, 28 Ocak’taki ilk karşılaşmada rakibine 3-2 mağlup olan yeşil beyazlılar, 29 Ocak’taki rövanştd 3-1’lik skora ulaşıp tur atladı. 

RAKİP 3 ŞUBAT’TA BELLİ OLACAK

ETTU Cup’ta yarıfinale yükselen Büyükşehir Belediyespor’un rakibi ise 3 Şubat’ta oynanacak Fransa’nın CP Lyssois Lille Metropole ile Çekya’dan SKST Stavoimpex Hodonin arasındaki rövanş maçının ardından belli olacak. İlk maç CP Lyssois Lille Metropole 3-0 kazanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X