‘Kupayı istiyoruz’

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, 8 Ağustos’ta Galatasaray ile Ankara’da oynayacakları TFF Süper Kupa müsabakasıyla ilgili, “Camia olarak kupayı istiyoruz ve inşallah da kazanacağız” dedi.

‘Kupayı istiyoruz’

Kocaman, yaptığı açıklamada, takımın yeni sezon öncesi en ciddi sınavını Osmanlı Stadı’nda Galatasaray karşısında vereceğini vurguladı.

Yeni sezonda güçlü ve başarı sağlayacak kadroyu oluşturmak için yönetim kurulu olarak yoğun bir çaba içinde bulunduklarını anlatan Kocaman, “Geçen sezon ilk 11’de oynayan bazı oyuncular ayrıldı ancak yerine daha geniş ve alternatifli bir kadro oluşturduk” dedi.

Kocaman, sezon öncesi takımın teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini anlatarak, bunun karşılığını önce Süper Kupa maçında, sonra da ligde alacaklarına inandıklarını dile getirdi.

TFF Süper Kupa müsabakasını fazlasıyla önemsediklerini belirten Kocaman, şunları kaydetti:

“Şampiyon olduğumuz sezonun ardından da bu finali oynamıştık ve kaybettiğimiz için kupayı müzemize götürememiştik. Şimdi Galatasaray ile bir final maçı oynayacağız. Camia olarak kupayı istiyoruz ve inşallah da kazanacağız. Takımımızdaki moral motivasyon ve istek bizim buna inancımızın göstergesi. Bizim yönetim kurulu olarak tek hedefimiz başarı. Bu sezon Bursaspor’un yılı olacaktır. Kupa maçında taraftarımızın da Ankara’da yanımızda olacağını biliyoruz. Hep birlikte mutlu şekilde Bursa’ya dönmek istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X