Kupayı istiyoruz

Bursa ekibi geçtiğimiz yıl finalde kaçırdığı şampiyonluğa bu kez ulaşmaya kararlı… ETTU Kupası rövanşında yarın saat 19.00’da TİGEM’i konuk edecek Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi takımı OLAY TV’de yayınlanan Spor Saati’nin konuğu oldu.

Kupayı istiyoruz

RECAİ UYSAL

Masa tenisinde yarın ETTU Kupası final rövanşında bir diğer Türk temsilcisi TİGEM’i konuk edecek Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluğa inanıyor. Ligde şu anda namağlup zirvede yer alan, Türkiye Kupası’nı müzesine götüren, ligde namağlup zirvede yer alan ve Avrupa’da da şampiyonluğa bir adım uzakta bulunan Bursa ekibi, ilk maçta olduğu gibi rövanşta da Başkent temsilcisini yenip bu kez kupayı müzesine götürmek istiyor. Geçtiğimiz yıl finalde kaybettiği kupayı bu kez kazanmak isteyen Bursa ekibinde Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Masa Tenisi Şube Koordinatörü Cemil Ünlü, Antrenör Mehmet Aslan ve sporcular OLAY TV’de yayınlanan Spor Saati’nde Tülin Çelebi’nin konuğu oldu.

 

KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM

Voleybolda gelen Avrupa şampiyonluğunun ardından masa tenisinde de aynı başarıyı yakalamak isteyen Büyükşehir Belediyespor’da Başkan Yardımcısı İlhan Satık, voleybolda yakaladıkları Avrupa şampiyonluğuna masa tenisinde de ulaşmak istediklerini söyledi. 8 yıldır yapılın yatırımların ardından son 2 senedir masa tenisinin ön palana çıktığını belirten Satık, “ETTU Kupası’nı geçen sene finalde kaybettik. Bu sene daha azimli çalışarak Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. En büyük arzumuz kupayı kazanmak. Bunu başaracağımıza da inanıyorum” diye konuştu. İlhan Satık, önümüzdeki yıl şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceklerini ve buna uygun kadroyu oluşturmak için de çalıştıklarını söyledi.

ÖNEMLİ BAŞARI

Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Şube Koordinatörü Cemil Ünlü de ETTU Kupası’nda zafere yakın olduklarını ifade ederken, “Kupayı Bursa’ya getirmek istiyoruz. 2 Türk takımının finalde olması önemli bir başarı. Önemli yatırımlar yapılıyor. Bunu kupalarla taçlandırmak çok güzel” ifadelerini kullandı. Antrenör Mehmet Aslan da sezon başındaki hedeflere bir bir ulaştıklarını söylerken, “İnşallah Türkiye Kupası’ndan sonra ilk olarak ETTU Kupası ve ardından Süper Lig’de de şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Şu anda her şey yolunda geri sayımdayız” dedi. Sporcular Melek Hu, Aleksandra Privalova ve Simay Kulakçeken de Bursa’ya Avrupa şampiyonluğu sevinci yaşatmak istediklerini ifade ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X