Kupayı taraftara armağan edeceğiz

Necmettin Kocaman, Konya’yı yenerek Avrupa’yı garantilemek ardından da Galatasaray’ı geçerek kupayı müzeye götürmek istediklerini söyledi.

Kupayı taraftara armağan edeceğiz

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Akhisar Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetle son haftaya umutlu girdiklerini söyledi. 

Teknik heyet ve futbolculara teşekkür eden Kocaman ‘Akhisar Belediyespor karşısında maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik. Çok pozisyona girdik. Değerlendiremedik. Ancak önemli olan 3 puandı. Futbolcularımız onu almasını bildiler. Şimdi önümüzde Torku Konyaspor mücadelesi var. AVrupa biletini bu karşılaşma sonrası garantilemek istiyoruz. Kazanarak rakiplerin skoruna bakacağız. Ondan sonra tüm dikkatlerimizi kupa finaline vereceğiz. Biz yönetim olarak Bursaspor’un hak ettiği yerde olacağına inanıyoruz. Kupayı da alarak büyük Bursaspor taraftarına armağan edeceğiz.’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X