‘Kupayla taçlansın’

Fenerbahçe’yi eleyerek Türkiye Kupası’nda finale yükselen Bursaspor’un başarısıyla gurur duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bu başarı Bursa’daki finalde kupayla taçlanmalı” dedi.

‘Kupayla taçlansın’

Bursaspor’un finale yükselmesiyle büyük sevinç yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Kupası’nın Bursa’da kalacağını söyledi. “Muhteşem zafer elde eden sporcuları kutluyorum” diyen Başkan Altepe, “Tüylerimiz diken diken oldu. Takımımızın Bursa’da oynanacak finalde Galatasaray’ı da yenerek kupayı havaya kaldıracağına inanıyorum. Futbolcu ve teknik heyetimizle gurur duyuyorum. Bu sezon gerçekten çok iyiydik. Bunu da kupayla taçlandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HERKES KATKI KOYMALI

Fenerbahçe’yi eleyeceklerine ilk maçtan itibaren inandığını belirten Başkan Recep Altepe, “İlk maçta da bu maçta da bize yapılan haksızlıklara, yanlışlara sahada cevap verdik. Bursaspor sahadaki görüntüsüyle büyük takım olduğunu tescil etti. Bursaspor artık her maçı alabileceğini, marka olduğunu gösterdi. Finalin Bursa’da oynanması bizim şansımız. İnşallah daha sonra da Avrupa’da başarı gelecek. Bu takıma herkesin katkı koyması lazım. 3 milyonluk şehrin takımıyız herkesin destek vermesi lazım. Küçük bir hareket bizi dünya takımı yapar. İnşallah Avrupa’da da güzel şeylere imza atarız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X