Kural’sız konser!

Sıla, beş gün sürecek Harbiye Açıkhava konserlerine önceki gece başladı. 5 bin kişinin izlediği konserde Sıla’yı sevgilisi Ahmet Kural, Bursa’daki film çekimi nedeniyle yalnız bıraktı.

Kural’sız konser!

Pop müziğin güçlü sesi Sıla, 5 gece üst üste vereceği İstanbul Harbiye Açıkhava konserlerinin ilkinde büyük ilgi gördü. Hayranları Açıkhava’yı hınca hınç doldururken, Sıla’nın yeni bir aşka yelken açtığı oyuncusu sevgilisi Ahmet Kural ise yeni filmi ‘Ailecek Şaşkınız’ın Bursa’daki çekimleri nedeniyle geceye katılamadı. 

ÇOCUKLUK HAYALİ GERÇEK OLDU

Konserinin bir bölümünde şarkılarını gitaristi Efe Bahadır’la akustik olarak seslendiren Sıla, hayalini gerçekleştirdiğini belirtti. Sıla, ‘Efe’yle ilk şarkı yazmaya başladığımız zamanlarda bir çocukluk hayalimiz vardı. Harbiye konserini ikimiz oturarak, o zamanlar çalıp söylediğimiz gibi tek gitarla açmak. Şahitlik ettiğiniz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz ve hayata da teşekkür borçluyuz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X