Kurban kesim alanları temizlendi

Yıldırım Belediyesi, kurban satış ve kesim alanlarında sağlık, veteriner ve boğa timleri hizmetlerinin yanı sıra temizlik çalışmalarıyla da ilçe sakinlerinden tam not aldı.

Kurban kesim alanları temizlendi

Yıldırım genelinde bulunan 16 farklı kurban kesim merkezinde hazır bekletilen Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kesimlerin tamamlandığı andan itibaren anında müdahale ederek dezenfeksiyon ve hijyen çalışmaları yaptı. Kurban bayramında yaşanan olumsuz görüntülerin önüne geçmek için titiz bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Önceki yıllarda ilçemizde kötü görüntülerin önüne geçmek adına başlattığımız çalışmalarımızı bu yıl da devam ettirdik. Bir taraftan vatandaşlarımızın kurban kesimlerini rahat bir şekilde yerine getirebilmeleri, diğer yandan da ilçemize yakışmayacak görüntülerin önüne geçmek adına çalışmalarımıza günler öncesinden başlayarak her türlü önlemi aldık’ dedi.

KESİM ALANLARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

Yıldırım’da vatandaşların sorunsuz bir kurban bayramı geçirmesi adına yapılan temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, ‘Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 24 saat boyunca çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın kurban kesim yerlerinde oluşabilecek olumsuz durumlardan etkilenmemesi için 71 adet çöp kamyonu, 6 adet vakumlu yol süpürme aracı, 15 adet açık kasa kamyon, 4 adet arazöz, 1 adet konteyner yıkama ve dezenfekte aracı, 5 adet kepçe ve 663 kişilik ekibimizle kesim işlemlerinin ardından anında müdahale ederek temizlik çalışmalarını yapıyoruz’ diye konuştu.

Belediye ekiplerinin kurban bayramı süresi boyunca çalışmalarını aksatmadan sürdüreceğini de aktaran Başkan Edebali, ‘En ince detayına kadar düşünerek hazırladığımız çalışmalarımız ile hemşehrilerimize eksiksiz bir bayram yaşatmayı amacıyla elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu vesile ile başta Yıldırımlı vatandaşlarımızın, ülkemizin ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle tekrar kutlar ve bayramımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim’ diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X