Kurbanlık dana Bursa’yı birbirine kattı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde kasaptan kaçan dana, ilçeyi birbirine kattı. Dana kaçtığı esnada, önüne çıkan yaşlı bir kadını da yaraladı.

Kurbanlık dana Bursa’yı birbirine kattı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde kamyon garajı bölgesinde kasaptan kaçan dana, çevre yolunda trafiği birbirine kattı. Ardından Orhangazi caddesine dönen dana tüm müdahalelere rağmen yakalanamadı. Orhangazi Caddesi’nden sosyal yaşam merkezine, oradan dere boyu ve 11 Eylül Okulu çevresine geçen dana, belediyenin de ekiplerini peşine taktı.

Dana tekrar dere boyuna döndüğünde, Gemlik Adliyesi önünde karşısına çıkan yaşlı bir kadına vurarak yoluna devam etti. Yaşlı kadın, dananın darbesi ile yere düşerken kafasını zemine çarptı. Yaşlı kadın, 112 ekipleri tarafından Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaklaşık yarım saat kaçmayı başaran kurbanlık dana, dönüp dolaşıp geldiği kamyon garajının arka tarafında Gemlik Belediyesi ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile vurularak yakalandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X