Kurbanlıkların parasını ödemeden kaçmaya kalktı

Bursa’nın Orhaneli İlçesi’nde, satın aldığı kurbanlıkların parasını ödemeden kaçan daha önceden hırsızlık ve dolandırıcılık suçundan sabıkası bulunan K.G. Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kurbanlıkların parasını ödemeden kaçmaya kalktı

Orhaneli İlçesi Akalan Mahallesi’nde, K.G.,adlı kişi besicilik yapan V.A’dan dört adet küçükbaş hayvan aldı. Üzerinde para bulunmadığını ve şehir merkezinde bankadan para çekip aldığı hayvanların parasını ödeyeceğini söyleyen K.G. hayvanları aracına yükledi. V.A. da kendi aracı ile hayvanların yüklü olduğu K.G’nin kullandığı aracı takip ederek şehir merkezine doğru yola çıktı. K.G, şehir merkezinde kendisini takip eden V.A.’yı atlatıp kayıplara karıştı.

Dolandırıldığını anlayan V.A, durumu Jandarmaya bildirdi. Yapılan araştırmalarda K.G. Orhaneli yolu Yürücekler mevkiinde yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen K.G, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X