Küre Belediyesi Yaz Çalışmaları Tam Gaz Devam Ediyor

Küre Belediyesi yaz sezonu çalışmaları devam ediyor. Park bahçe çiçek dikimleri ile devam eden çalışmalara ek olarak ilçe merkez pazaryeri bölgesi…

Küre Belediyesi Yaz Çalışmaları Tam Gaz Devam Ediyor

Küre Belediyesi yaz sezonu çalışmaları devam ediyor. Park bahçe çiçek dikimleri ile devam eden çalışmalara ek olarak ilçe merkez pazaryeri bölgesinde bulunan ve tehlike arz eden taş duvar yenileme çalışmaları da tamamlandı. İşçi evleri perde duvar yapım çalışmalarını da sona erdiği Küre’de son olarak ise Hocaoğlu Çeşmesi restorasyon çalışmaları gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklama bulunan Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, “İlçemizde yaz sezonu çalışmalarımıza başlayarak aralıksız sürdürüyoruz, ilçe çevre düzenlemesi yanında kültürel değerlerimize de sahip çıkarak restorosyon çalışmalarımıza da devam etmekte olup, Fırıncık Türbesi ile Hocaoğlu Çesmesi restorasyon çalışmalarında görüldüğü gibi tarihi yapılarda çalışmalarımız bütçemiz dahilinde devam ediyoruz , bu çalışmalar ek olarak Pazar yerinde tehlike arz eden duvar yenileme çalışmamızı da yaparak sona erdi, yine işçi evleri perde duvar çalışmalarız tamamlandı, çalışmalarımıza yaz boyunca devam edeceğiz ve diğer eksikliklerimizi de gidereceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Aydınlı ayrıca Ramazan Bayramına sayılı günler kala tüm hemşehrilerimizin Ramazan bayramını da şimdiden kutlar, bayramın sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçmesini de dilerim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X