Küre İlçe Milli Eğitim Müdürü Tursun Veda Yemeği İle Yeni Görevine Uğurlandı

Küre İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tursun Bakır veda yemeği ile yeni görevine uğurlandı. Yaklaşık 15 yıl Küre İlçe Milli Eğitim camiası kadrosun…

Küre İlçe Milli Eğitim Müdürü Tursun Veda Yemeği İle Yeni Görevine Uğurlandı

Küre İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tursun Bakır veda yemeği ile yeni görevine uğurlandı. Yaklaşık 15 yıl Küre İlçe Milli Eğitim camiası kadrosunda görev aldıktan sonra Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Eğitim Uzmanı olarak ataması gerçekleştiren Mehmet Tursun’a veda yemeği düzenledi. Yemeğe, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve ilçe esnafı katıldı. Küre Kaymakamı Şahin Kazancı’nın daha önceden belirlenen programı kapsamında ilçe dışında olmasından dolayı Kazancı adına, Küre Kaymakamılığı Yazı İşleri Müdürü Said Yıldırım’ın plaket takdimi sonrasında kısa veda konuşması gerçekleştiren Tursun, ’’Bizim amacımız gayemiz makamın hakkını vermek olara gördük’’ diyerek şunları söyledi: ’’Tabii buradan gitmek ile Küre’yi unutacak değilim. Kastamonu’da bir kardeşiniz olduğunuzu bilmenizi istiyorum. İyi kötü anılarımız oldu. Unutmak mümkün değildir. 2001 yılında Küre YBO’da başladığım Küre ’deki eğitim camiasına Küre YBO’da 2002 yılında İdareci Müdür Yardımcısı olarak devam ettim,2004 yılındaİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Küre ÇPL Müdürlüğü’nü de aynı zamanda yürüttüm. Aşağı yukarı da 10 yılda Küre İlçe Müdürlüğü görevini yürüttüm. Bu dönem içinde bizim amacımız,gayemiz makamın hakkını vermek olarak gördüm, bu zaman zarfı içerisinde yine Etibakır A.Ş. özelleşmesi sonrasında yeni binamıza geçerek çalışmalarımızı burada sürdürdük, yine Küre ÇPL yeni bölümler açarak makina elektrik bölümlerini okulumuza kazandırdık,Küre de Anaokulu inşatına hız vererek İlçe bir Anaokulu kazandırdık,ilçe okullarımızdaki Çok Amaçlı Salonlarımızın ihtiyaçlarına cevap verdik ki çoğu ilçelerimizden daha iyi seviyededirler şu an itibariyle.” “Biz bunları ilçemizin eğitim ve öğretimine katkı sağlamak için yaptık ’’ diyerek konuşmasına devam eden Tursun, “Son olarak da İlçemize Küre İmam Hatip Ortaokulu’nu kazandırdık” ifadelerini kullandı. Halk Egitim için ilçe ilçe gezdiklerini dile getiren Tursun sözlerini şöyle tamamladı: “Hep daha iyisini nasıl yapabiliriz düşüncesi içinde olduk, bundan dolayı; yardımcı personellerimizden tüm okul müdürü ve öğretmen arkadaşlarıma kadar hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Konuşma sonrasında, Küre Halk Eğitim Müdürü Mustafa Avan tarafından Küre Kilimi hediye edilerek yeni görevinde başarılar dilendi. Tursun, veda yemeği sonrasında tek tek katılımcılar ile tokalaşarak veda etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X