Küre’de Trafik Haftası Etkinlikleri

Küre İlçe Emniyet Amirliğince trafik güvenliği uygulaması yapılarak ilçe de bulunan Küre Anaokulu öğrencilerine slayt ve görüntülü anlatım olarak bilg…

Küre’de Trafik Haftası Etkinlikleri

Küre İlçe Emniyet Amirliğince trafik güvenliği uygulaması yapılarak ilçe de bulunan Küre Anaokulu öğrencilerine slayt ve görüntülü anlatım olarak bilgilendirme seminer verildi. Küre İlçe Emniyet Amiri Mehmet Yavuz yaptığı açıklamasında, “Ülkemiz de her yıl Mayıs ayının ilk haftası trafik haftası olarak değerlendirmektedir. Bu çerçevede Küre İlçe Emniyet Amirliği Trafik Büro ekiplerince halkın yoğun olarak bulunduğu yerlere afişler asılmış, ilçemizde bulunan Küre Anaokulu öğrencilerine Trafik konulu eğitim verilmiş, belediye hoparlörlerinden trafik konulu slogan ve anlamlı sözler ilan edilmiştir. Hafta içerisinde ayrıca trafik uygulamaları gerçekleştirilerek sürücülerimize çeşitli bilgilendirmelerde yapılarak çeşitli ikramlarda bulunulmuştur” dedi. Etkinlikler sonrasında ise sürücü ve öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X