Kursiyerlerin sertifika heyecanı

Büyükşehir Belediyesi’nin teknolojiyi vatandaşların yaşam alanlarına kadar götürdüğü (BUMEP) ile (BENMEP), Bursa’nın her köşesinde yaşayan binlerce insana nitelikli iş gücü kazandırmaya devam ediyor.

Kursiyerlerin sertifika heyecanı

Özellikle ev hanımlarının teknolojiye daha rahat ulaşmaları ve çocuklarının eğitimine katkı sağlayabilmeleri hedefiyle gerçekleştirilen BUMEP eğitimlerinden faydalanan 2 bin 880 kursiyer ve Türkiye’de ilk kez engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen BENMEP eğitimlerine katılan 557 kursiyer, bugün sertifika heyecanını yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda sürdürülen Bursa Mobil Eğitim Projesi’nin (BUMEP-BENMEP) Ağustos – Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimlerine katılan vatandaşlara katılım belgeleri, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu’nda gerçekleştirilen törende verildi.

BUMEP ve BENMEP eğitimlerinde başarılı olan kursiyerler, sertifikalarını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan aldı. Başkan Aktaş, vatandaşların yaşadıkları mahallelerde bilgiye ulaşmalarını sağlayan BUMEP ve BENMEP eğitimlerinin önemine değinerek, “Kurslara katılan vatandaşlarımızı gönülden alkışlıyorum.

Ülkemizdeki kadın eğitimlerine yeni bir soluk kazandıran BUMEP, 2011 yılından bu yana bugüne kadar 14 ilçemizde eğitim hizmeti verdi. BUMEP eğitimlerine katılan kursiyerlerimiz, teknoloji ve interneti etkin bir şekilde kullanarak, kişisel gelişimlerinin yanında kültürel ve sosyal yaşamlarına da katkıda bulunuyorlar.

Proje kapsamında özel bilgisayar dersliği haline getirilmiş otobüslerde, alanında uzman ve tamamı kadınlardan oluşan eğitmenler görev yapıyor” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X