Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Kurşunlu sele teslim oldu

Karacabey Kurşunlu Mahallesi’nde önceki gün etkili olan yağmur, sokakları göle çevirirken yaşamı felç etti.

Karacabey Kurşunlu Mahallesi'nde önceki gün etkili olan yağmur, sokakları göle

AYHAN FİDAN

Karacabey Belediyesi’nin yanı sıra, BUSKİ Karacabey Şubesi de su yollarını açarak hayatın normale dönmesi için uğraş verdi. Mahalle Muhtarı Mehmet Civelek, Kurşunlu dışındaki yerleşim yerlerinde bir sorun olmadığını söyledi.

Yine büyük bir felaketle karşı karşıya kaldıklarını belirten Civelek, “Yağmur 1 saat yağdı ama her yer göle döndü. Can kaybının yaşanmaması en büyük tesellimiz. Belediye ve BUSKİ ekipleri olaya hemen müdahale etti. Şu an bir sıkıntımız kalmadı” dedi.

Öte yandan yüksek kesimlerdeki yoğun yağış nedeniyle Gölecik ve Karasu derelerinin taştığı, dinamo ve damlama kazanlarının sular altında kaldığı öğrenildi.


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!