Kürsüye çıktılar

İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye Dart Şampiyonası’nda ikinci olarak Bursa’ya kupayla döndü.

Kürsüye çıktılar

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Türkiye Dart Şampiyonası’nda İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Bartın’da düzenlenen Okullararası Dart Türkiye Şampiyonası’nda yarışan İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye ikincisi oldu. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaşan sporcular, Başkan Aktaş’a Amasra’dan getirdikleri hediyeyi ve çiçeklerini takdim ettiler.

 

HEPSİNİ KUTLUYORUM

İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Salise Ayhan “Yarışmaya giderken sağ olsunlar Başkanımızdan ve Belediyemizden çok destek aldık. Kendilerine desteklerinden dolayı okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi. Elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları ve okul idaresini tebrik eden Başkan Aktaş ise, “Türkiye Şampiyonası’nda ikincilik gibi önemli dereceyi elde eden öğrencilerimizi kutluyorum. İnegöl ismini duyuran İnegöl’deki sportif aktivitelerin yükselmesi adına faaliyet içerisinde olan her kim varsa hepsini yürekten kutluyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X