Kürsüye çıktılar

Gürsu Okçuluk Kulübü, Süper Minik Bayanlar Takımı, Türkiye Minikler Şampiyonası Zafer Kupası’nda takım halinde üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

Kürsüye çıktılar

OSMAN GÜNEŞ

Gürsu Belediyesi Okçuluk Takımı, Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası’nda elde ettiği dereceyle yeni bir başarıya daha imza attı. Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’nde düzenlenen organizasyonda başarıyla mücadele eden Bursa ekibi sporcuları, sergiledikleri performansla alkış aldılar. Başarılı performanslarını takım halinde üçüncülük kürsüsüne çıkarak taçlandıran Gürsu Okçuluk Kulübü, ilçenin de gururu olmayı başardı.

İMKAN SAĞLIYORUZ

Genç sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Gençlerimizin sahip oldukları enerjiyi spor, sanat ve benzeri sosyal faaliyetlerde kullanmaları gelişimleri açısından büyük önem taşıyor. Belediye olarak hem Gürsu Belediyespor bünyesinde yürüttüğümüz spor faaliyetleri hem de ilçemiz genelinde sunduğumuz spor yapma olanaklarıyla gençlerimize ve halkımıza bu alanda her imkanı sunmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde düzenlenen Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası’nda dereceye giren takım ve sporculara ödülleri, Türkiye Okçuluk Federasyonu Genel Sekreteri Sirer Aydın, Avrupa Okçuluk Birliği Asbaşkanı ve Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çakıroğlu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Alpay Çardak tarafından verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X