Kürsüye çıktılar

Bu yıl ikincisi düzenlenen Osmangazi Belediyesi Atıcılık ve Trap Yarışması sonunda dereceye giren isimler belli oldu.

Kürsüye çıktılar

Osmangazi Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Osmangazi Belediyesi Atıcılık ve Trap Yarışması Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 4 farklı kategoride gerçekleştirilen ve 120 sporcunun mücadele ettiği yarışlar büyük bir heyecana sahne oldu. Osmangazi Belediyesi ve Demirtaş Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü işbirliğinde gerçekleştirilen Atıcılık ve Trap Yarışması’na Bursa’nın yanı sıra Yalova, Balıkesir, Kütahya ve Eskişehir gibi çevre illerden sporcular katıldı.

20 GRUPTA YAPILDI

Yıldızlar, ortalar, ustalar ve takımlar olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen müsabakalara katılan yarışmacılar, 20 grupta mücadele etti. Organizasyonda yıldızlarda Orhangazi Avcılık ve Atıcılık Kulübü’nden Emirhan Şöhret birinci, Demirtaş Avcılık ve Atıcılık Kulübü’nden Emir Tüfek ikinci, Murat Sağlık üçüncü oldu. Ortalar kategorisinde ise İsmetiye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’nden Mehmet Tezel birinci, Orhangazi Avcılık ve atıcılık Spor Kulübü’nden Ahmet Nalbant ikinci, Fethiye Avcılık ve Atıcılık Kulübü’nden Osman Mutlu üçüncü oldu.    

AĞAKÖY ZİRVEDE

Ustalar kategorisinde ise birinciliği bireysel olarak mücadele eden ve 25’te 23 isabet sağlayan Nazmi Sağlık kazanırken, ikincilik ve üçüncülük final atışları sonucu belli oldu. Tek atış yapan finalistlerden Erdinç Ertekin ikinci, İlker Güneç de üçüncü oldu. Takımlar mücadelesinde ise birinciliği Ağaköy Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü, ikinciliği Demirtaş Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Merkez Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü elde etti. 

Turnuvanın sonunda dereceye girenlere kupa ve madalyaları, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Akhan’ın da katıldığı törenle verildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X