Kürsüye hücum

Bursa’nın yanı sıra 6 kulüpten 84 sporcunun katıldığı Büyükşehir Belediyesi 8-9 Yaş Kış Kupası Yüzme Yarışları büyük heyecana sahne oldu.

Kürsüye hücum

RECAİ UYSAL

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 8-9 Yaş Kış Kupası Yüzme Yarışları nefes kesti. 

2006-2007 doğumluların katıldığı organizasyonda minik kulaçların mücadelesi büyük heyecana sahne oldu. Yarışlar sonunda genel sıralamada Bursa Büyükşehir Belediyespor 403 puanla birinci, İstanbul Altınkulaç Spor Kulübü 212 puanla ikinci ve Yıldırım Belediyespor 200 puanla üçüncü oldu.

84 SPORCU KATILDI

Sporcular kadar ailelerin de büyük heyecan yaşadığı yarışlarda Bursa’nın yanı sıra İstanbul ve Kocaeli’nden 6 kulüpten 38 bayan, 46 erkek olmak üzere toplam 84 yüzücü mücadele etti. 

Büyükşehir Belediyesi Fethiye Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen organizasyonda sporcular 25, 50, 100 ve 4×25 ile 4×50 metre bayrak yarışlarında kürsü için mücadele etti. Yarışlar sonunda dereceye giren sporcu ve kulüplere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X