Kurt Hoca ne yapacak?

Cezalılar nedeniyle Şenol Güneş’in Karabükspor maçına nasıl bir 11’le çıkaracağı merak ediliyor.

Kurt Hoca ne yapacak?

Stoperde Ertuğrul mu, Ethem mi, yoksa Şamil’mi oynayacak? Ozan Tufan’ın yokluğunda orta alan kime emanet edilecek? Bursa’da herkes şimdi bu soruları birbirine soruyor. 

Ziraat Türkiye Kupası C Grubundaki ilk maçında Mersin İdmanyurdu’yla 1-1 berabere kalan Bursaspor’da tüm gözler pazar günü deplasmanda oynanacak olan Kardemir Karabükspor maçına çevrildi. Kasımpaşaspor karşısında aldığı sükseli galibiyetin devamını getirmek isteyen yeşil beyazlılar’da cezalı olan Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Bekir Yılmaz bu 90 dakikada forma giymeyecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in ise bu isimlerin yerine kimleri sahaya süreceği merak ediliyor. 

ŞAMİL TAM JOKER

Deneyimli teknik adamın, stoperde Renato Civelli’nin yanında Ertuğrul’umu, Ethem’imi, yoksa Şamil’imi oynatacağı bilinmiyor. Ertuğrul, Mersin karşısında stoperde çok hata yapmış, ikinci 45’de sağ kanada çekilmişti. Sakatlıktan yeni çıkan Ethem’in ise eksikleri bulunuyor. Asıl mevkisi orta alan olan Şamil Çinaz bu bölge için alternatifler arasında yer alıyor. Orta alan işi de tam bu bilmece. 

YABANCILAR TERCİH EDİLİR Mİ?

Şamil, Mersin karşısında iyi mücadele etti ve formayı istediğini gösterdi. Ancak stopere çekilmesi durumda bu bölgeye de isim kalmıyor. Holmen ve Traore tercihlerinden birisinin kullanılması durumunda ise Josue, Civelli, Bakambu, Fernandao ve Belluschi’den birisinin kulübeye çekilmesi gerekiyor. En zayıf halka görünen Bakambu’nun yedeği gitmesi durumunda bu kez sol kanada isim bulunmuyor. 

Bu bölgede Ozan İpek’de tam hazır durumda değil. Bu kadar soru işaretleri içersinde Şenol hoca bakalım nasıl kararlar verecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X