Kurt hocadan öğütler!

Paul Le Guen idmanların büyük bölümünü sadece takip etmekle yetiniyor uyarılarıyla da gözdağı veriyor

Kurt hocadan öğütler!

Dünkü akşam çalışmasında oyuncularını etrafına toplayan Fransız teknik adam ““Bizim işimiz çalışmak. Pas atarken arkadaşınızın kuvvetli ayağına atmanızı istiyorum. Dikkatli olun. Kendinizi yüzde yüz antrenmanlara verin” dedi.

 

2017-2018 sezonunun startını önceki gün veren Bursaspor’da tempo yükseliyor. Günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılar’da Teknik Direktör Paul Le Guen nazeretindeki sabah çalışması 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, top koordinasyonladevam etti. Son bölümde ise yarı sahada minyatür kalelerle kontrol pas oyunu oynandı. Sakatlığı bulunan Ertuğrul Ersoy takımdan ayrı düz koşu yaparken, Emre Taşdemir ve Furkan Özçal kondisyon salonunda çalıştı.

 

ZORLANMANIZ DOĞAL

 

Teknik Direktör Paul Le Guen’in yardımcılarından Yves Calleh sabah idmanına damga vuran isim oldu. Calleh, çalışmanın bitiminde futbolculara, “Topla ilk buluşmanız. Zorlanmanız çok doğal. Sadece söylenenleri yapın. Ondan sonra işiniz kolaylaşacak. Bu çalışmalar bir takım için çok önemli” şeklinde ikazlarda bulundu.  Akşam idmanında ise bu kez sahnede Teknik Direktör Paul Le Guen vardı.

 

DİKKATLİ OLUN

 

İdmanın ilk bölümünü sadece takip etmekle geçiren deneyimli çalıştırıcı, daha sonra oyuncularını etrafına toplayarak uyarılar yaptı.  “Bizim işimiz çalışmak’ diyen Le Guen “Pas atarken arkadaşınızın kuvvetli ayağına atmanızı istiyorum. Bu çok önemli. Çalışarak herşeyi geliştirebiliriz. Dikkatli olun. Kendisini yüzde yüz antrenmanlara verin” dedi. Son bölümde geniş sahada yapılan pas çalışmasında oyuncuların formu teknik kadronun yüzünü güldürdü.

 

Yusuf Abdullah idmanda

 

Bursaspor’da alt yapıdan bir isim daha A takımla antrenmanlara başladı. Geçen sezonun büyük bölümünü U-19 takımında geçiren Yusuf Abdullah, ilk etap çalışmalarında gözlem altına alınacak.

 

Sen neymişsin Boban Jovic!

 

Bursaspor’da geçen sezon istenileni veremeyen isimlerin başında gelen Boban Jovic, dünkü sabah çalışmasında adeta şov yaptı. Minyatür kalelerle oynanan maçta 4 gol atan tecrübeli futbolcuyu takım arkadaşları da tebrik etti.

 

Sıcak fena vurdu

 

Yurdu etkisi altına alan sıcak hava yeşil beyazlı futbolculara antrenmanlarda zor anlar yaşatıyor. Özellikle sabah yapılan çalışmada yoğun tempodan etkilen oyuncular soluğu hemen gölgede alarak suya sarılıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X