‘Kürt kardeşlerime en ufak emekleri geçmedi’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, “Benim Kürt kardeşlerime bunların en ufak bir emeği geçmemiştir. CHP ‘Kabe Arabın olsun bize Çankaya yeter’ diyordu” dedi.

‘Kürt kardeşlerime en ufak emekleri geçmedi’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen İzmir Toplu Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Benim Kürt kardeşlerime bunların en ufak bir emeği geçmemiştir. CHP ‘Kabe Arabın olsun bize Çankaya yeter’ diyordu.” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: “Kürt kardeşlerimi istismar edenlere de sesleniyorum: Siz benim Diyanet İşleri Başkanlığımın hazırlamış olduğu Kur’an mealinden niye rahatsız oluyorsun? Çünkü Diyanet İşleri Başkanlığımız bunu hazırladı ve tüm illere gönderdi. Kalktılar dediler ki, ‘bunu Diyanet yaptırmadı.’ Ertesi gün hemen Diyanet İşleri Başkanlığımız gereken cevabı verdi. Ne dedi, ‘Biz şu anda 10 bini aşkın Kürtçe mealli Kur’an’ı hazırlattık ve gerekli olan illere gönderdik.’ Mesele ne? İstismar. Onlar yapıyorlar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X