Kurtar gemiyi kaptan!

Bir çok ismin kulüpten ayrılmasına rağmen kalıp savaşmayı seçen 34 yaşındaki oyuncunun bugünkü maçta sergileyeceği performans merakla bekleniyor.

Kurtar gemiyi kaptan!

Özer Hurmacı Bursaspor’un en tecrübeli isimlerinden biri… Geçtiğimiz sezon yeşil beyazlı takıma transfer olan ve kariyerinde ilk kez TFF 1.Lig’de forma giyen Özer, sakatlık ve cezalar nedeniyle 23 maçta görev almış ve 4 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. Süper Lig kariyerinde 297 maçta 30 gol 39 asisti bulunan Özer’in kupa maçlarında 41 maçta 9 gol 9 asisti var. 29 Kasım’da 34. yaş gününü kutlayacak olan Kaptan Özer, transfer tahtası kapalı olan ve geçen sezonki kadrosundan 10 oyuncunun gitmesine rağmen Bursaspor’da kalmayı ve savaşmayı tercih etti.

GÖZLER 10’DA OLACAK

Altyapı takviyeli oyunculardan oluşan bir ekiple yeni sezona girecek olan Bursaspor’un en büyük kozu olacak Özer Hurmacı’nın özellikle bugünkü Adana Demirspor maçında nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Geçen sezon Bursa’da oynanan maçta kırmızı kart görüp 5 hafta sahalardan uzak kalan Özer takımın en tecrübeli ismi olarak maça ağırlığını koyması bekleniyor. Yeşil beyazlı taraftar da ‘kurtar gemiyi kaptan’ diyerek Özer’den beklentilerini dile getirdi. Önceki gün Bursa’nın Kurtuluşu’nu instagram hesabından kutlayan tecrübeli 10 numara, aidiyet duygusunu ortaya koyarak Bursaspor’un bu sezonki en büyük kozu olacağını göstermişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X