‘Kurtarın beni buradan’

Kayserispor’da mutsuz olan Güray Vural, Bursaspor yönetimiyle teması kesmiyor… Tecrübeli kanat oyuncusu, kulübünün sözleşme uzatma teklifini yeşil beyazlı formayı giyebilmek için kabul etmiyor. Devre arası bu transfer için tüm şartlar zorlanabilir.

‘Kurtarın beni buradan’

Transfer dönemi sona erdi fakat Bursaspor’da hareketlilik devam ediyor. Yeşil beyazlı kulübün bu dönemde transferi için en çok uğraş verdiği isimlerden biri de Kayserisporlu Güray Vural’dı. Başkan Ali Ay, tecrübeli kanat oyuncusunun işini bitirmek için büyük çaba sarfetmiş fakat Kayserispor Başkanı Erol Bedir’i ikna edememişti. Bursaspor’a gelmek için daha önce birçok kez Kayserispor yönetimine rest çeken 29 yaşındaki futbolcu gemileri yakmış durumda. 

DEVRE ARASI GÖRÜŞÜLEBİLİR!

Güray Vural’ın Kayserispor’un 2018 mayısında bitecek sözleşmeyi uzatma teklifini Bursaspor’a gelmek istemesinden dolayı kabul etmediği belirtildi. Bu gelişmeyi Ali Ay yönetimiyle de paylaşan deneyimli futbolcunun devre arasında gelebilmek için de tüm şartları zorlayacağı bildirildi. Güray’ın bu tutumundan etkilenen Başkan Ali Ay’ın ise ara transfer döneminde Kayserispor yönetimiyle tekrar masaya oturacağı öğrenildi. 

YEDEK SOYUNDU!

Kayserispor Başkanı Erol Bedir’in ise Güray’ın teklifi kabul etmemesine sinirlendiği ve Teknik Direktör Sumulica ile bir görüşme yaptığı bildirildi. Bedir’in tecrübeli futbolcunun 11’de yer almasını istemediği ve ilerleyen süreçte daha sert yaptırımlar uygulayabileceği belirtildi. Kayserispor’un son oynadığı Sivasspor maçında yedek soyunan Güray, ondan önceki Osmanlıspor karşılaşmasında da ikinci yarı oyundan alınmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X