Kurtlar Vadisi Bursa!

Kurtlar Vadisi Vatan filminin oyuncuları Necati Şaşmaz, Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu, önce ÖzdilekPark Nilüfer, ardından Carrefoursa AVM’de Bursalılarla buluştu.

Kurtlar Vadisi Bursa!

FERİT TELSEREN

İZDİHAMA NEDEN OLDULAR

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu Kurtlar Vadisi’ni bir kez daha beyaz perdeye taşıyan Necati Şaşmaz, oyuncu arkadaşları Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu’yla birlikte önceki akşam Bursa’daydı. Kurtlar Vadisi Vatan filminin özel gösterimleri için önce ÖzdilekPark Nilüfer, ardından Carrefoursa AVM’de Bursalı hayranlarını selamlayan Şaşmaz, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle izdihama sebep oldu.

DİZİ ŞUBATTA BAŞLIYOR

Kurtlar Vadisi Vatan’ı 15 Temmuz’daki darbe girişiminde şehit ve gazi olan vatandaşlarımızın unutulmaması için yaptıklarını söyleyen Necati Şaşmaz, ‘Filmde vatanı bölmeye çalışanlara geçit verilmeyeceğini gösterdik’ dedi. 

Şubat ayında ise Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin televizyon ekranlarında başlayacağını söyleyen Şaşmaz, diğer yandan da yeni projeler için senaryolar yazdığını belirtti.

Ünlü oyuncular gala sonrası Ciğergah’ta kendilerine ziyafet çektiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X