Kurtulan eğitimcilere yatırımları anlattı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, çocukların ve gençlerin sosyal ve kültürel hayatlarını canlandıracak projeleri de hayata geçirdiklerini kaydetti.

Kurtulan eğitimcilere yatırımları anlattı

Belediye Başkan Sadi Kurtulan, eğitim camiasıyla bir araya gelerek projeler hakkında bilgi verdi. 
Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ve okul idarecileriyle bir araya gelerek projelerle ilgili bilgi verdi.

Kurtulan, eğitimin her alanında büyük bir seferberlik başlattıklarını, okulların bakımından spor araç ve gereçlerinin teminine, bahçe düzenlemesinden ek bina ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar birçok çalışma yürüttüklerini kaydetti.

Bugüne kadar 65 okulun bakım ve onarımını yaptıklarını dile getiren Kurtulan, 13 okulun parke ihtiyacını karşıladıklarını, Atatürk ve Yalıntaş okullarına da ek binalar kazandırdıklarını ifade etti.

GENÇLİK MERKEZİ…

Eğitim alanında yaptıkları çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin tüm yaş gruplarını içine alan faaliyet alanlarıyla bir eğitim merkezi olarak hizmet vereceğini kaydetti.

Kurtulan, “Kültür merkezinden, konferans, sinema ve tiyatro salonlarına, eğitim merkezlerinden kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahalarına kadar bir çok aktivite merkezini içinde barındıran prestij projenin tamamlanmasıyla birlikte gençlerin kendilerini yetiştirebileceği, ailelerin çocukları ile birlikte güzel zaman geçireceği nitelikli bir tesise kavuşacağız” dedi. 

ALTYAPI ÇALIŞMALARI…

Mustafakemalpaşa’nın çözülmesi gereken başlıca sorunlarından biri olan altyapı için önemli yatırımlar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Altyapıda çözüm odaklı hizmetler hızla sürecek.

Ayrıca Atık Su Arıtma Tesisi tamamlanma aşamasına geldi. Katı Atık Tesisleri ile de çöp sorunu tarih oldu. 2 adet içme suyu deposu inşaatı bitirilerek, test aşamasına geldi. Bu yatırımlar da önümüzdeki günlerde hizmete girecek. Bunların yanı sıra 3. köprü inşaatı hızla sürüyor. Yeni otopark alanlarıyla beraber ulaşım rahat bir nefes alacak” değerlendirmesini yaptı.

Semt pazarlarının sosyal yaşam alanlarıyla bütünleştirilmesi için önemli bir adım attıklarını kaydeden Sadi Kurtulan, inşaatı hızla yükselen 3 katlı Yunus Emre Kapalı Pazaryeri’nin hem esnaf hem de vatandaşlar için kaliteli bir merkez olacağını dile getirdi. Kurtulan son olarak Dere Boyu Rekreasyon Projesi’nin ihalesinin tamamlandığını, Yalıntaş’ta kurulan yeni hayvan pazarını da faaliyete açmak için gün saydıklarını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X