Kurtulan iki yılı değerlendirdi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısında yaptığı sunumda iki yılı değerlendirirken, ulaşım, imar, alt yapı, temizlik , çevre ve spor yatırımları, kültürel ve sosyal hizmetler, doğa, tarih ve kültürel miras

Kurtulan iki yılı değerlendirdi

 

Gençlik Yaşam ve Spor Merkezi’nden Kirmasti Deresi Rekreasyon Projesi’ne, Yunus Emre Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nden Terminal’e kadar bir çok projenin hazırlıklarının tamamlandığını belirten Kurtulan, yatırımları Büyükşehir ile birlikte hayata geçireceklerini ifade etti. Kurtulan, ulaşım, alt ve üst yapı yatırımlarının, merkez ve kırsal mahallelerin tümünü içine alan bütünleşik projelerle gerçekleştirme aşamasına geldiğini dile getirdi. 

Eskiyen alt yapının yenilenmesi için hazırlıkların sürdüğünü kaydeden Başkan Sadi Kurtulan arıtma tesisi ihalesinin bittiğini ve 23 milyonluk bu yatırıma yakında başlanılacağını söyledi. 3 milyon TL’lik Katı Atık Toplama Tesisi’nin yapımında ise sona yaklaşıldığını kaydeden Kurtulan, Sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen projelerle dayanışma ruhunu arttırarak kişisel gelişime güç kattıklarını ifade eden Kurtulan, sportif faaliyetleri arttırmak için de tesisleşme hamlesi başlattıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X