Kurtulan muhtarlarla buluştu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte planlı ve programlı çalışarak tüm mahallelerin sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Kurtulan muhtarlarla buluştu

Mustafakemalpaşa’daki 131 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Kurtulan, ulaşım sisteminin değiştirilmesinden, tarımsal sanayi ve hayvancılık faaliyetleriyle kırsal kesimin desteklenmesine kadar bir çok proje yürüttüklerini dile getirdi. Kurtulan, “131 mahallenin hepsi için projelerimiz mevcut. Ulaşım için BURULAŞ’la alt yapı için ise BUSKİ ile görüşüyoruz. Köylünün rızası olmadan hiç bir mal varlığını satmadık, satmayacağız. Bütün köy okulları, lojmanlar vatandaşın hizmetindedir. İnsanımız, buralara düğün salonu isterse, park isterse, spor alanı isterse onu yapmak bizim görevimiz.  Hem mahallelere hem de Bursa’ya ulaşımda yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Şoför esnafının da hak ve hukukunu gözeterek bu sorunları masaya yatırdık. En kısa sürede bir çözüme kavuşacaktır. Daha modern bir terminali de Mustafakemalpaşa’ya kazandıracağız” dedi. 

KONSERVE FABRİKALARI

Ayrıca kırsal kesimin yetiştirdiği ürünlerin değerlendirilmesi  için önemli bir adım attıklarını belirten Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Mustafakemalpaşa bir tarım bölgesi. Üç konserve fabrikası yatırım için bizimle irtibat halinde. Bizim vasıflı işçiye ihtiyacımız var. Kırsal kesimlerde yaşayan gençlerimizi iş kurslarına gitmeleri için aracı olalım, onları teşvik edelim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X