Kurtulan’dan esnafa destek

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Hayata geçireceğimiz projelerde esnafın da kazanmasına dönük adımlar atıyoruz” dedi.

Kurtulan’dan esnafa destek

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. 

Mustafakemalpaşa’nın güçlü bir esnaf potansiyeline sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Yerel yönetim bazında esnafa her türlü desteği vermenin sorumluluğunu hissediyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerde, esnafın da kazanmasına dönük adımlar atıyoruz. Bizim için en büyük ödül, Mustafakemalpaşa’nın can damarı olan esnaflarımızın memnuniyetidir. Omuz omuza verdikçe, daha da güçleneceğiz. Esnaflarımızın ekonomisinin canlanması için, yapılacak her çalışmaya destek vermeye hazırız”  dedi. 

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice ise Başkan Sadi Kurtulan’a esnafa verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X