Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Kurtulan’dan hemşirelere kutlama

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Hemşireler Haftası nedeniyle Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hemşirelere karanfil dağıttı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Hemşireler Haftası nedeniyle Devlet Hastanesi'ni

Başhekim Op. Dr. Gürol Şen ile biraraya gelen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, daha sonra hemşireleri görevleri başında ziyaret etti. Hemşirelere karanfil dağıtarak bu özel günü kutlayan Kurtulan, bilgi ve becerilerini insanların sağlığına adayan hemşirelerin, sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde, gelişiminde ve sürdürülebilirliğinde önemli role sahip olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Sağlık hizmetlerinin en önemli yapı taşlarından biri olan hemşirelerimiz, yerine getirdikleri bu kutsal görevle hiçbir ayrım gözetmeksizin, bireylere, ailelere ve toplumumuza sağlıklarını kazandırmak için özveriyle çalışıyor. İnsan sevgisini esas alan bir yaklaşımla, sağlık hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza kaliteli ve yeterli düzeyde ulaştırılabilmesi hedefinin gerçekleştirilmesinde büyük pay sahibi olan hemşirelerimizin hizmetlerini, minnet ve şükranla karşılıyoruz” dedi.


Avatar Seç KAPAT
Bursa Olgunlaşma Enstitüsü, Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen
Sıradaki Haber Bursa Olgunlaşma Enstitüsü’ne Budapeşte’de yapay zeka eğitimi