Kurtulan’dan muhtarlara destek

Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği başkanlığına tekrar seçilen Hüseyin Kahraman, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Kurtulan’dan muhtarlara destek

Muhtarlarla birlikte Mustafakemalpaşa’ya hizmet noktasında uyumlu ve güçlü bir iletişim kurduklarını ifade eden Başkan Sadi Kurtulan, Büyükşehir’in de desteğiyle yol, su gibi hizmetlerin yanı sıra mahallelerin ekonomik hayatını canlandıracak kırsal kalkınma yatırımlarına da kavuşacağını belirtti. 

Kurtulan, “Muhtarlar bizim yol arkadaşımız. Vatandaşlarımızın isteklerini, beklentilerini, sorunlarını muhtarlar vasıtasıyla öğreniyor, hizmeti hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirmek için ortak çalışmalar yürütüyoruz. Muhtarlarımızdan vatandaşlarımızın hizmet taleplerini bizlere aktarmada azami gayret göstermelerini bekliyoruz. Belediye olarak muhtarlarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X