Kurtulmuş: ‘Bu tam bir IŞİD kafasıdır’

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul’da Koreli bir işletmeciye ait plakçıya “alkol alındığı” için düzenlenen saldırıyı, “Bu maalesef tam bir IŞİD kafasıdır, Türkiye’ye yakışmayan bir görüntüdür” sözleriyle eleştirdi.

Kurtulmuş: ‘Bu tam bir IŞİD kafasıdır’

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, katıldığı televizyon programında soruları yanıtladı. Kurtulmuş, belediyelere terör düzenlemesinin Meclis kapanmadan gündeme geleceğini, anlaşma olması durumunda Meclis’in temmuzda da çalışabileceğini söyledi. 

İstanbul Beyoğlu Firuzağa’da bir plakçıda düzenlenen etkinliğe “içki içildiği” gerekçesiyle taş ve sopalarla saldırıda bulunulmasını da değerlendiren Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:

“Çirkin. Tam bir IŞİD’ci kafasıdır. Türkiye’ye yakışmayan bir saldırı. Hiç kimsenin bir kaç kişinin yapmış olduğu kimsenin savunmadığı saldırıyı, Müslüman ahaliye hakaret etmeye, inançlarıyla dalga geçmeye çalışmasın. Densiz bir saldırı. Kutuplaşmanın zemini ortaya çıkmasın. Kabul edilebilir bir durum değil.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X