Kurtuluş güçleniyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden İnegöl Kurtuluşspor, 22 yaşındaki stoper Ercan Bayramlar’ı kadrosuna kattı.

Kurtuluş güçleniyor

ABDULLAH TANIŞ

Eylül ayında başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek İnegöl Kurtuluşspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bursa ekibi, BAL’da mücadele eden Çanakkale Yeni Çanspor’un 22 yaşındaki stoperi Ercan Bayramlar’ı transfer ederek savunmayı sağlama aldı. Yönetim Kurulu üyesi Serkan Maksutlar, ‘Özellikle İnegöl ve Bursalı olan futbolcularımıza öncelik verip transfer ediyoruz. Ercan BAyramlar genç yaşına rağmen BAL’da  ve profesyonel olarak bir çok kulüpte futbol forma giydi. Kendisinin takımıza güç katacağına inanıyoruz” dedi.

GERİ DÖNMEK SEVİNDİRİCİ

Futbola 11 yaşında İnegölspor’da başlayan ve 4 sezon bordo beyazlı ekibin formasını giyen Ercan Bayramlar da “İnegölümüzün güzide kulüplerinde biri olan Kurtuluşspora transfer olduğum için çok mutluyum. Futbola başladığım şehre geri dönmenin ayrıca sevincini yaşıyorum. Arkadaşlarımız ile beraber Kurtuluşsporun başarısı için ter dökeceğiz, transferimde emeği geçen yöneticilerimize, hocalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X