Kurtuluşspor’dan Metin Akan bombası

Sarı kırmızılılar, Bursaspor, Ankaragücü, Manisaspor, Adanaspor ve İnegölspor gibi takımlarda forma giyen 32 yaşındaki golcüyle sözleşme imzaladı.

Kurtuluşspor’dan Metin Akan bombası

SADULLAH ORGAN

Süper Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren İnegöl ekibi Kurtuluşspor transferde bombayı patlattı ve Metin Akan’ı transfer etti. Bursaspor’un altyapısından yetişen ve yeşil beyazlı kulüple birlikte  Ankaragücü, Manisaspor, Adanaspor ve İnegölspor gibi takımlarda da forma giyen golcü oyuncu son olarak ise 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tepecikspor’da oynadı. 

Hedef BAL

Metin Akan’ın trasnferini değerlendiren Kurtuluşspor’un 2. Başkanı İbrahim Demirtaş, ‘Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Bölgesel Amatör Lig hedefimize ulaşmak için Metin Akan gibi oyuncuyu kadromuza katmaktan dolayı çok mutluyuz’ dedi. Metin Akan ise, ‘İnşallah her iki taraf için iyi bir sezon olur. BAL’a çıkma hedefimiz var ve bunu başarmak istiyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X