Kurtuluş’un hedefi BAL’da kalıcı olmak

Onursal Başkan Hüsnü Sak, Bölgesel Amatör Lig’de İnegöl’ü uzun yıllar temsil etmek istediklerini söyledi.

Kurtuluş’un hedefi BAL’da kalıcı olmak

ABDULLAH TANIŞ

Süper Amatör Lig’de grubunu şampiyon olarak tamamladıktan sonra play-off grubunu da ikinci bitirip Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösteren Kurtuluşspor geleceğe güvenle bakıyor. İnegöl ekibinin Onursal Başkanı Hüsnü Sak, BAL’da bu kalıcı olmak istediklerini belirterek şöyle konuştu: “Defalarca 3. Lig’in kapısından dönen Kurtuluşspor’umuz, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkarak camiamızı mutlu etmiştir.”

TEŞEKKÜR EDERİZ

“Bu yolculukla bizleri maddi manevi yalnız bırakmayan Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin, Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Kulüp Başkanımız Talha Öziş ve yönetim kuruluyla birlikte, teknik sorumlumuz Murat Endes ve yardımcılarına, tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ederiz. Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç ve ekibine, Tertip Komitesi Başkanı Mustafa Beren ve ekibine, İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum. Amacımız bu ligde kalıcı olabilmek. İnşallah İnegölümüzü uzun yıllar BAL’da başarıyla temsil ederiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X