Kuş yuvaları çocuklardan

Gemlik Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ticaret ve Sanayi Odası Gazi Ortaokulu ile birlikte organize ettiği, ‘Kuşlar Yuvalarına Kavuşuyor’ projesi çerçevesinde 250 adet kuş yuvası piknik alanına yerleştirildi.

Kuş yuvaları çocuklardan

CEMAL KIRGIZ

 

TEMA Kuş Yuvası Projesi’ne destek veren Gemlik Belediyesi, öğrencilerin el emeği göz nuru 200 adet kuş yuvasına ilave olarak Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yaptırılan 50 adet kuş yuvasını Yeniköy piknik alanına yerleştirdi. Öğrenciler ile birlikte Yeniköy piknik alanına gelen Kaymakam Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, belediye ekipleri ve öğrencilerle birlikte 250 kuş yuvasını piknik alannındaki ağaçlara yerleştirdiler. 

İlçedeki tüm park ve piknik alanlarının yanı sıra bazı ormanlık ve zeytinlik bölgelerde de bine yakın kuş yuvası yaptıklarını hatırlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Yeniköy piknik alanının da zorlu kış şartları öncesinde doğa dostu kuşların mekânı haline geleceğini ifade ederek kültürel projelerin sürmesini istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X