Kuşadası Engelliler Köyü’nde Bahar Şenliği

Kuşadası Engellileri Koruma Derneği’nin Engelliler Haftası kapsamında düzenlediği 6. Geleneksel Bahar Şenliği Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nde gerçekl…

Kuşadası Engelliler Köyü’nde Bahar Şenliği

Kuşadası Engellileri Koruma Derneği’nin Engelliler Haftası kapsamında düzenlediği 6. Geleneksel Bahar Şenliği Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nde gerçekleşti. Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nde düzenlenen 6. Geleneksel Bahar Şenliği’ne aralarında Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve CHP Kuşadası ilçe Başkanı Soner Kaplan ile Dünyaca ünlü sanatçı Ersin Faikzade’nin de bulunduğu kalabalık bir vatandaş topluluğu izledi. Yerel müzik gruplarının sahne aldığı şenliklerde, engelliler köyünde eğitim gören gençler de bir gösteri yaptı. Gönüllü eğitmenlerin yardımı ile aylardır çalıştıkları performansları sergileyen engelliler kah halay çekti, kah zeybek oynadı, kimi zamanda mikrofon olmazsa da ilaç kutusunu mikrofon niyetine kullanıp şarkı türkü söyledi. Engellilerin isteğini kıramayan politikacılar ile protokol üyeleri sık sık sahneye engellilerle oynadı. Kuşadası Engellileri Koruma Derneği Başkanı Canan Güler, katılımcılara gösterdikleri ilgi ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X