Kuşadası’nda Kadıkalesi Muhtarlığından İftar Yemeği

Kuşadası’na bağlı Kadıkalesi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yazıcı ve muhtarlık azaları tarafından Kuşadalı bürokratlar için bir bir iftar yemeği verildi.

Kuşadası’nda Kadıkalesi Muhtarlığından İftar Yemeği

Kuşadası’na bağlı Kadıkalesi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yazıcı ve muhtarlık azaları tarafından Kuşadalı bürokratlar için bir bir iftar yemeği verildi. Nazilli Sitesi, Talih Beach Club’da gerçekleşen yemeğe Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Yardımcısı Muzaffer Eryiğit, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, İş adamları Alican Turan, Ahmet Şengel ve Halis Süvari ile çok sayıda bürokrat ve davetli katıldı. İftar yemeğinde konuşan Kadıkalesi Muhtarı Yazıcı, “Bizler Kuşadası’nın seçkin bürokratlarıyla zaman zaman bir araya geliyoruz. Bizleri kırmayıp iftarımıza onur veren başta Kuşadası Kaymakamımız Muammer Aksoy olmak üzere tüm bürokratlarımıza ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X