Kutlu Doğum’un ana teması ‘güven’

İslam peygamberi Hz. Muhammed’in dünyaya gelişinin miladi yıldönümü nedeniyle bu yıl 17-23 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası’nın ana teması ‘Hz. Peygamber ve Toplumda Güven’ olarak belirlendi.

Kutlu Doğum’un ana teması ‘güven’

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Yaklaşık  3 ay önce Bursa’ya atanan İl Müftüsü İzani Turan, ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri ile ilgili bilgi vererek, Bursa’nın merkez ve ilçelerinde sempozyum, sohbet, konferans, panel ve Kur’an ziyafeti programları düzenleyeceklerini söyledi. 

Bireylerin ve toplumlar arası ilişkileri sarsan olayların her geçen gün artarak devam ettiğinin altını çizen Turan, “Yeryüzü gün geçtikçe yaşanır olmaktan çıktı. İnsanın insanla ve tabiatla ilişkisi giderek daha da bozuluyor. Ve her geçen gün dünyamız daha da güvensiz bir hale geliyor. Biz de bu yıl ki kutlu doğum haftasının temasını ‘güven toplumu’ olarak belirledik. Güven ortamını oluşturmak ve yaymak için çalışacağız. Bu etkinliklerle insanların bu merhamet ve güven hissini birbirlerine aktarmalarını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X