Kutso İkinci Geleneksel İftar Yemeği Verildi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel iftar yemeğine çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. K…

Kutso İkinci Geleneksel İftar Yemeği Verildi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel iftar yemeğine çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel iftar yemeği, Gün Ay Sahil Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Yemeğe, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, daire amirleri, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinden iş adamları vatandaşlar ve oda üyeleri katıldı. İftar yemeğinden sonra Kumluca Müftüsü Abdulmuttalip Peşe yemek duası yaparken, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat H Günay da yaptığı konuşmada, KUTSO’nun, Batı Antalya’nın en geniş kapsamlı ve en çok üyesine sahip sivil toplum kuruluşu olarak fikirlerini özgür bir biçimde beyan edebildiğini söyledi. Programda semazen ve halk oyunları gösterilerinin yanı sıra, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Musiki Korosu da bir konser verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X