Kütüphanede seks skandalı!

Güney Afrika’da kütüphanede çalışan bir adamın evli bir kadınla bedava internet karşılığında cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Kütüphanede seks skandalı!

Zimbabve Üniversitesi kampüsünde kütüphane görevlisi olan Shepherd Chinofunga isimli adam, Muchaneta Muchemwa isimli kadına bedava internet için seks teklif etti. Üniversitede öğrenci olmayanlar kütüphanenin internetindne yaralnabilmek için pra ödemek zorunda…

Adamın ilişki teklifini kabul eden kadın 2015 Ocak’tan Mart’a kadar adamla internet karşılıpğında seks yapmaya devam etti.  İkili üstelik kütüphanenin içinde sakin bir köşe bulup burada ilişkiye giriyordu.

Korkunç olay kadının kocasının eşinden şüphelenmesi üzerine ortaya çıktı. Karısının tavırlarını garipseyen adam bir gün eşini takip ettti ve acı gerçekle karşılaştı.

Karısını kütüphane görevlisiyle terk edilmiş eski bir binada seks yaparken yakaladı. Mahkemeye taşınan skandalda kütüphane görevlisi 6 bin dolar para cezasına çarptırıldı. Aldatılan eşin karısını terk edip etmediği bilinmiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X