Kütüphanesiz okula karşıyız

‘Mandıra Filozofu İstanbul’un galası bir ilke sahne oldu. Konuklar geceye kütüphanesi olmayan okullar için başlatılan projeye destek olmak adına yanlarında kitap getirdi.

Kütüphanesiz okula karşıyız

Yönetmenliğini ve başrolünü Müfit Can Saçıntı’nın üstlendiği ‘Mandıra Filozofu İstanbul’ filminin galası Özdilek Park İstanbul’da yapıldı. Büyük ilgi gören gece, aynı zamanda bir ilke sahne oldu.

Çukurova Üniversitesi işbirliğiyle 20 köy okuluna kütüphane kurmak için ‘Kütüphanesiz Okula Karşıyız’ sloganıyla düzenlenen galaya, tüm davetliler ellerinde kitaplarla geldi. Gecede yaklaşık 2 bin kitap toplandı. 

MODERN DÜNYAYLA HESAPLAŞMA

Yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı’nın yaptığı ekranların sevilen dizisi ‘Seksenler’in oyuncuları da geceye büyük ilgi gösterdi. Oyuncular, koli koli kitap getirerek kampanyaya destek oldu. Mustafa Ali’nin her geçen gün büyüyen İstanbul üzerinden modern dünyayla hesaplaşmasını konu alan film izleyenlerden tam not aldı. ‘Mandıra Filozofu İstanbul’, 13 Mart’ta sinemaseverlerle buluşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X