Kütüphaneye şehidin adını verdiler! Öğrencilerden şehit ailesine anlamlı jest

Nilüfer’deki Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde İngilizce öğretmeni Pınar Yaşar Silvan tarafından yürütülen ‘Bir Şehir Bir Şehit’ E-Twinning projesinin etkinlikleri kapasamında, okul bünyesinde oluşturulan ve Şehit Bahadır Aydın’ın isminin verildiği kütüphane hizmet açıldı.

Kütüphaneye şehidin adını verdiler! Öğrencilerden şehit ailesine anlamlı jest

Şehit ailelerinin duygularına ortak olmak, paylaşmak ve öğrencilere vefa duygusunu aşılamak amacıyla Türkiye’den 20, Azerbaycan’dan ise 2 ortak okul ile yürütülen projede öğrenciler şehit ailesiyle tanışma fırsatı buldu.

Proje kapsamında Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın için hatim indirip kabrini ziyaret eden öğrenciler, ayrıca şehidin anısına da fidan diktiler.

Projenin son etkinliğinde ise şehit ailesiyle birlikte, Şehit Bahadır Aydın’ın ismi verilen okulun kütüphanesi hizmete açıldı. Şehitler ve Gaziler Derneği Bursa Eşbaşkanı Sevim Gürkan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen açılışta okulun öğrencileri, şehit ailesiyle sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X