Kuvayi Milliye Ortaokulunda Coşkulu Kutlama

Balıkesir’de ’Kuvayı Milliye Haftası’ nedeniyle Kuvayı Milliye Ortaokulunda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Altıeylül ilçe Milli Eğitim Müdürü İbr…

Kuvayi Milliye Ortaokulunda Coşkulu Kutlama

Balıkesir’de ’Kuvayı Milliye Haftası’ nedeniyle Kuvayı Milliye Ortaokulunda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Altıeylül ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Şube Müdürleri Yücel Korkmaz ve Ercüment Kutlu ile birlikte çok sayıda okul müdürün ve öğrenci velisinin katıldığı Kuvayi Milliye Ortaokulu’nda ki etkinlikler göz doldurdu. Öğrencilerin günün anlam ve önemini, belirten konuşmaları ile başlayan program, “Kuvayı Milliye Konulu” şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Kuvayı Milliye Ortaokulunun kardeş okulu olan Hasan Basri Çantay İlkokulu Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle devam eden kutlamalarda, Okul Müdürü Raşettin Dağ Kuvayı Milliye’nin önemini vurgulayan bir konuşma yaparak İlçe Milli Eğitim Müdürü, şube müdürleri ve tüm davetlilere katılımından dolayı teşekkür etti. Program sonunda ziyaretçilere pilav – ayran ikram edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X