Kuveyt-Bursa uçuşları başladı

Kuveyt-Bursa uçuşları başlarken, Kuveyt’ten havalanan uçaklar bir bir Bursa Yenişehir Havaalanı’na iniş yapıyor.

Kuveyt-Bursa uçuşları başladı

Kuveyt’den havalanan uçaklar, yaklaşık 3 saat süren uçuşun ardından Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Bursa Yenişehir Havalimanı’na iniş yapıyor. Haftanın 7 günü yapılacak seferlerde Atlas Jet haftada 3, THY’nin 2 ve Free Bird 2 sefer yapacak.

 

Gece saat 23.55’te Kuveyt Havaalanı’ndan harekete geçen 130 kişilik uçak 02.55’te Yenişehir Havaalanı’na iniş yaptı. Uçak, DHMİ yetkilileri tarafından karşılandı. DHMİ yetkililerinin verdiği bilgilere göre, Haziran ayında Bursa Yenişehir Havalimanı’na yurt içi ve yurt dışından 15 bin yolcunun geldiği, Temmuz ayında bu sayının da üstüne çıkacağı belirtildi.

 

2001 yılında hizmete giren havalimanındaki yolcu sayısının 2014 yılında 68 bin olduğu, 2015 yılında ise bu rakamın yükselmesinin beklendiği söylendi. Ardından Arap turistleri taşımak ve gezdirmek için havaalanının çıkışında bekleyen VIP turizm şirketleri de dikkatlerden kaçmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X