Kuveytliler Bursa’yı tercih etti

Kampını Bursa’da sürdüren Kuveyt Atletizm Milli Takımı, Atıcılar Olimpik Atletizm Stadı’nda çalışmalarına devam ediyor.

Kuveytliler Bursa’yı tercih etti

Asya Atletizm Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren Kuveyt Milli Takımı, Bursa’da kampa girdi.

Selam Tur Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Erdem, Orta Doğu’nun çeşitli spor imkanları için Bursa’yı seçtiğini söyledi.

Hindistan’da düzenlenecek olan şampiyona için hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kuveyt Milli Takımı, kamp için Bursa’yı seçti. Daha öncede Bursa’ya farklı branşlarda kamp için gelen sporcular, yemekleri, havası, ve tesis imkanlarından dolayı yine Türkiye’yi seçti. 20’yi aşkın sporcu Atıcılar Olimpik Stadı’ndaki hazırlıklarını tamamladıktan sonra ülkelerine geri dönecek.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Selam Tur Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Erdem, “2017 yaz döneminde Kuveyt Milli Takımı ikinci kez Bursa’yı seçiyor. Daha önce farklı branşlardan sporcular burada bulunmuştu. Gelen ekipler bu şehrin insanlarından, kültüründen ve spor imkanlarından çok memnunlar. Bunun ülke turizmi için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bursa spor turizminde de cazibe merkezi olmak için adımlar attı. Uludağ gibi güzel bir bölgemizi kullanmalıyız. Zirvede değil, Kirazlıyayla, Kadıyayla gibi bölgelere tesisler yapılmalı. Şuanda sadece kondisyon antrenmanlarında Uludağ kullanılıyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X